WORD JIJ ONZE NIEUWE

Afwasser

✔ Een gezellig team

✔ Ervaring is niet nodig, we leiden je graag op

✔ Mogelijkheden om door te groeien naar de bediening of de keuken

✔ Goede achtergrondmuziek

✔ Een prima salaris

VACATURE | 6 – 24 UUR | HERBERG SINT PETRUS

Afwasser

In het hart van Hilvarenbeek, aan de rand van het levendige Vrijthof en naast de eeuwenoude Petruskerk vind je Herberg Sint Petrus. Hier zijn gasten welkom voor een goede kop koffie met gebak, een lekkere lunch, een culinair diner of een fijne overnachting. De sfeer is levendig, de gerechten eerlijk en de drempel laag. Kortom; een plek die voelt als thuiskomen.

 

De functie

We begrijpen dat afwassen waarschijnlijk niet je droombaan is. Maar wil jij geld verdienen op een gezellige plek met collega’s van jouw leeftijd onder het genot van goede muziek? Dan is dit een leuke baan voor jou! Samen met jouw mede-afwassers zorg jij ervoor dat de spoelkeuken schoon blijft. Je zorgt er samen voor dat de afwas gedaan wordt, en maak je tussendoor gebak voor onze gasten. 

En als je dan een tijdje als afwasser hebt gewerkt, hebben we bijna altijd wel mogelijkheden om door te groeien. Ben jij geïnteresseerd in de keuken? Dan kun jij misschien wel doorgroeien naar keukenassistent waarbij je onze chef ondersteunt in het maken van allerlei voorgerechten en nagerechten. Lijkt je het toch leuker om achter de bar de lekkerste dranken te maken of de gasten te bedienen? Dan zien we je graag als barmedewerker of bedieningsmedewerker!

 

Solliciteren? Dat kan via onderstaand formulier!

Solliciteren

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via onderstaand formulier. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!