WORD JIJ ONZE NIEUWE

Medewerker bediening

✔ Heb je een tussenjaar en kun je fulltime aan de slag? Fijn! Maar deze functie is ook prima te combineren met een parttime opleiding, een gezin of een reguliere baan.

✔ Een levendige werkomgeving in een zaak die zeven dagen per week open is van s’ ochtends tot s’ avonds

✔ Een gezellig team met een fijne sfeer onderling

✔ Genoeg mogelijkheden om door te groeien, ook binnen de andere zaken van ons familiebedrijf

✔ Ruimte voor het volgen van aanvullende cursussen en/of opleidingen

VACATURE | 16 – 38 UUR | HERBERG SINT PETRUS

Medewerker bediening

In het hart van Hilvarenbeek, aan de rand van het levendige Vrijthof en naast de eeuwenoude Petruskerk vind je Herberg Sint Petrus. Hier zijn gasten welkom voor een goede kop koffie met gebak, een lekkere lunch, een culinair diner of een fijne overnachting. De sfeer is levendig, de gerechten eerlijk en de drempel laag. Kortom; een plek die voelt als thuiskomen.

Met een Franse keuken anno 2020 zetten wij eerlijke en herkenbare gerechten op tafel. Klassieke gerechten, maar dan wél in een modern jasje gestoken. Onze koks vinden het daarnaast mooi om smaken te ontdekken uit andere gebieden. En dat is dan weer terug te zien op onze menukaart.

De ruime openingstijden en een relatief groot team maakt Herberg Sint Petrus een dynamische werkomgeving, waarin je genoeg ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

 

De functie

Als medewerker bediening werk je mee op de vloer als gastheer/gastvrouw. Het draait bij ons om beleving en persoonlijk contact; we willen gasten laten genieten van mooie dranken en gerechten in een sfeervolle en gemoedelijke setting. Jij doet er alles aan om onze gasten die beleving te bezorgen.

Belangrijk om te weten is dat het bij ons er niet zozeer om gaat wat je allemaal al kunt, maar vooral om wat je wilt bereiken. Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie. Maar als je dat nog niet hebt, leren we je graag de fijne kneepjes van het vak. We denken graag mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf.

 

Waar we naar op zoek zijn…

✔ Je hebt ervaring in de horeca

✔ Je bent gedreven en gastvrij

✔ Je bent een teamplayer

✔  Je bent 16 tot 38 uur beschikbaar

Wat wij te bieden hebben…

Het tipje van de sluier gaven we hierboven eigenlijk al, maar toch:

✔ Een levendige maar relaxte werkomgeving

✔ In een jong en ondernemend familiebedrijf

✔ Genoeg mogelijkheden om door te groeien, bij ons of bij een van onze andere bedrijven

✔ Ruimte voor het volgen van aanvullende cursussen. We vinden het mooi om te zien dat je wilt groeien.

✔ Een marktconform salaris, maar dat spreekt voor zich.

 

We kunnen deze vacature natuurlijk nog veel langer maken. We hebben je namelijk nog veel meer te vertellen over ons bedrijf. Maar veel liever gaan we met jou in gesprek om elkaar beter te leren kennen en om jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf te bespreken.

Solliciteren? Dat kan via onderstaand formulier!

Solliciteren

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via onderstaand formulier. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!