WORD JIJ ONZE NIEUWE

Medewerker bediening?

✔ Een functie die prima te combineren is met een parttime opleiding, een gezin of een reguliere baan

✔ Ervaring in een soortgelijke functie  is gewenst, maar mocht je weinig ervaring hebben hoeft dat geen probleem te zijn

✔ Genoeg mogelijkheden om door te groeien, ook binnen de andere zaken van ons familiebedrijf

✔ Ruimte voor het volgen van aanvullende cursussen en/of opleidingen

VACATURE | 16 – 24 UUR | RESTAURANT HET LANDGOED

Medewerker bediening

Restaurant Het Landgoed ligt aan de rand van landgoed “De Utrecht”. De ligging aan een prachtig bosgebied maakt dit de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte en te genieten van een ontspannen middag of avond tafelen. Bij mooi weer op het ruime terras, en bij minder weer binnen bij de open haard of in een van onze knusse nisjes. 

Culinair genieten in een ongedwongen sfeer; dát is waar het bij Het Landgoed om gaat. Van een 3-gangenmenu tot aan een 6-gangenproeverij; wij nemen onze gasten mee op ontdekkingstocht en verrassen ze met smaken van het seizoen. Voor een wat vlotter diner zijn gasten bij ons ook aan het juiste adres, zij kunnen een keuze maken van onze à la carte lunch- of dinerkaart.

Op dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend voor diner, en op donderdag tot en met zondag ook voor de lunch.

 

De functie

Als medewerker bediening werk je mee op de vloer als gastheer/gastvrouw. Het draait bij ons om culinaire beleving en persoonlijk contact; we willen gasten laten genieten van een culinair diner in een ontspannen setting. Jij doet er alles aan om onze gasten die beleving te bezorgen.

Belangrijk om te weten is dat het bij ons er niet zozeer om gaat wat je allemaal al kunt, maar vooral om wat je wilt bereiken. Natuurlijk is het fijn als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie. Maar als je dat nog niet hebt, leren we je graag de fijne kneepjes van het vak. We denken graag mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf. 

 

Waar we naar op zoek zijn…

✔ Je hebt ervaring in de horeca

✔ Je bent gedreven en gastvrij

✔ Je bent een teamplayer

✔ Je bent 16 tot 24 uur per week beschikbaar

 

Wat wij te bieden hebben…

Het tipje van de sluier gaven we hierboven eigenlijk al, maar toch:

✔ Een relaxte werkomgeving met een fijne sfeer onderling

✔ In een jong en ondernemend familiebedrijf

✔ Genoeg mogelijkheden om door te groeien, bij ons of bij een van onze andere bedrijven

✔ Ruimte voor het volgen van aanvullende cursussen. We vinden het mooi om te zien dat je wilt groeien.

✔ Een marktconform salaris, maar dat spreekt voor zich.

 

We kunnen deze vacature natuurlijk nog veel langer maken. We hebben je namelijk nog veel meer te vertellen over ons bedrijf. Maar veel liever gaan we met jou in gesprek om elkaar beter te leren kennen en om jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf te bespreken.

 

Solliciteren

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via onderstaand formulier. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!