WORD JIJ ONZE NIEUWE

Keukenhulp?

✔ Een relaxte werkomgeving en een collegiaal team

✔ Het gaat er bij ons niet om wat je al kunt maar vooral om wat je wilt bereiken; onze koks leren je graag de fijne kneepjes van het vak

✔ Genoeg mogelijkheden om door te groeien, ook binnen de andere zaken van ons familiebedrijf

✔ Ruimte voor het volgen van aanvullende cursussen en/of opleidingen

 VACATURE | 16 – 24 UUR | RESTAURANT HET LANDGOED

Keukenhulp

Restaurant Het Landgoed ligt aan de rand van landgoed “De Utrecht”. De ligging aan een prachtig bosgebied maakt dit de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte en te genieten van een ontspannen middag of avond tafelen. Bij mooi weer op het ruime terras, en bij minder weer binnen bij de open haard of in een van onze knusse nisjes.

Culinair genieten in een ongedwongen sfeer; dát is waar het bij Het Landgoed om gaat. Van een 3-gangenmenu tot aan een 6-gangenproeverij; wij nemen onze gasten mee op ontdekkingstocht en verrassen ze met smaken van het seizoen. Voor een wat vlotter diner zijn gasten bij ons ook aan het juiste adres, zij kunnen een keuze maken van onze à la carte lunch- of dinerkaart.

Op dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend voor diner, en op donderdag tot en met zondag ook voor de lunch.

De functie

Als keukenhulpondersteun je het keuken team met alle werkzaamheden. Van de mise en place tot het garneren van de gerechten; jouw werkzaamheden zijn gevarieerd. Naargelang je kennis en ervaring zullen je werkzaamheden steeds uitdagender worden. Zo help je – als je nog geen of weinig ervaring hebt – in het begin voornamelijk mee met het opmaken van de gerechten en doe je basis voorbereidende werkzaamheden. Uiteindelijk kun je doorgroeien en zal je in staat zijn om alle werkzaamheden van een zelfstandig werkend kok te vervullen.

Wat we zoeken…

✔ Je bent nauwkeurig en stressbestendig

✔ Je hebt oog voor detail en als het even kan ook nog creatief

✔ Een paar avondjes van huis is voor jou geen probleem en gezellig naborrelen hoeven we jou niet uit te leggen

✔ Hoe meer ervaring hoe beter

Wat wij bieden…

Het tipje van de sluier gaven we hierboven eigenlijk al, maar toch:

✔ Een relaxte werkomgeving

✔ In een jong en ondernemend familiebedrijf

✔ Genoeg mogelijkheden om door te groeien, bij ons of bij een van onze andere bedrijven

✔ Ruimte voor het volgen van aanvullende cursussen. We vinden het mooi om te zien dat je wilt groeien.

✔ Een marktconform salaris, maar dat spreekt voor zich.

 

We kunnen deze vacature natuurlijk nog veel langer maken. We hebben je namelijk nog veel meer te vertellen over ons bedrijf. Maar veel liever gaan we met jou in gesprek om elkaar beter te leren kennen en om jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf te bespreken.

 

Solliciteren

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via onderstaand formulier. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!