WORD JIJ ONZE NIEUWE

Interieurverzorger?

✔ Een baan die prima te combineren is met schoolgaande kinderen

✔ Een levendige werkomgeving in een zaak die zeven dagen per week open is van s’ ochtends tot s’ avonds

✔ Een gezellig team met een fijne sfeer onderling

VACATURE | 12 – 20 UUR | HERBERG SINT PETRUS

Interieuverzorger / housekeeper

In het hart van Hilvarenbeek, aan de rand van het levendige Vrijthof en naast de eeuwenoude Petruskerk vind je Herberg Sint Petrus. Hier zijn gasten welkom voor een goede kop koffie met gebak, een lekkere lunch, een culinair diner of een fijne overnachting. De sfeer is levendig, de gerechten eerlijk en de drempel laag. Kortom; een plek die voelt als thuiskomen.

 

De functie

Als interieurverzorger / medewerker housekeeping ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het schoonmaken van de hotelkamers en ons restaurant. Daarbij komt onder andere kijken; het verschonen van de bedden; het schoonmaken van de hotelkamers; het schoonmaken van het sanitair en het bevoorraden van onze hotelkamers.

Steek jij graag de handen uit de mouwen? En ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Dan is deze functie wellicht wat voor jou. We zoeken iemand voor 3 tot 5 dagen per week per week; dat betekent dat je gemiddeld 4 uur per dag werkt. Werktijden zijn flexibel, en in principe in te vullen vanaf 9:00 uur tot ongeveer 15:00 uur. We denken graag flexibel met je mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf! 

 

Waar we naar op zoek zijn…

✔ Je hebt oog voor detail

✔ Je hebt een proactieve werkhouding

✔ Schoonmaakervaring is een voordeel maar geen vereiste

✔  Je hebt zin in een nieuwe uitdaging in een gezellig team

 

Wat wij je bieden…

Het tipje van de sluier gaven we hierboven eigenlijk al, maar toch:

✔ Een levendige maar relaxte werkomgeving

✔ In een jong en ondernemend familiebedrijf

✔ Flexibele werktijden (goed te combineren met evt. schoolgaande kinderen)

✔ Een marktconform salaris, maar dat spreekt voor zich.

 

We kunnen deze vacature natuurlijk nog veel langer maken. We hebben je namelijk nog veel meer te vertellen over ons bedrijf. Maar veel liever gaan we met jou in gesprek om elkaar beter te leren kennen en om jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf te bespreken.

Solliciteren? Dat kan via onderstaand formulier!

Solliciteren

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via onderstaand formulier. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!