WORD JIJ ONZE NIEUWE

Assistent bedrijfsleider?

✔ Een eigentijds diner-café met een knusse en gemoedelijke sfeer

✔ Een relaxte werkomgeving en een jong en hecht team

✔ Genoeg mogelijkheden om door te groeien, ook binnen de andere zaken van ons familiebedrijf

✔ Ruimte voor het volgen van aanvullende cursussen en/of opleidingen

VACATURE | 38 UUR | TAVERNE PAULUS

Assistent bedrijfsleider

Noem ons een restaurant, een dinercafé of een bistro, maar Taverne Paulus is vooral dé plek voor een lekker diner en een gezellige borrel. Vanaf de tafel kijken gasten zo de open keuken in en zien ze hoe onze koks de heerlijkste gerechten bereiden; van een lichte maaltijdsalade tot een malse tournedos van onze houtskoolgrill. Voor de wijnliefhebbers hebben we een ruime keuze aan open wijnen, maar ook bierdrinkers zijn bij ons aan het juiste adres; zij kunnen een keuze maken uit onze 40+ bieren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze signature cocktails. Dat in combinatie met onze uitgebreide en moderne fingerfoodkaart maakt Taverne Paulus ook de go-to plek voor een luxe borrel.

 

De functie

Als assistent bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Samen met bedrijfsleider Tijs ben jij het gezicht en aanspreekpunt van onze zaak. Jouw enthousiasme en gastvrijheid zorgt ervoor dat gasten met een glimlach op hun gezicht de deur weer uitgaan. Verder is jouw functie uit te breiden met taken achter de schermen.

Het gaat er bij ons niet zozeer om wat je al kunt, maar vooral wat je wilt bereiken. We denken daarom graag mee over jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf. Heb jij dus al ervaring in de horeca en ben je toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Ben jij degene die de verwachtingen van onze gasten liever overtreft dan evenaart? Ben je niet vies van wat uitdaging en houd jij ook onder druk de touwtjes in handen? Dan is deze functie iets voor jou!

 

Waar we naar op zoek zijn…

✔ Je hebt al wat ervaring in een soortgelijke functie

✔ Je hebt een passie voor de horeca en bent een teapmlayer

✔ Ook onder druk houd jij je hoofd koel

✔ Je neemt je verantwoordelijkheid en weet hoe je mensen aanstuurt

✔  Je gaat 32 tot 38 uur per week werken

 

 

Wat wij te bieden hebben…

Het tipje van de sluier gaven we hierboven eigenlijk al, maar toch:

✔ Een levendige maar relaxte werkomgeving

✔ In een jong en ondernemend familiebedrijf

✔ Genoeg mogelijkheden om door te groeien, bij ons of bij een van onze andere bedrijven

✔ Ruimte voor het volgen van aanvullende cursussen. We vinden het mooi om te zien dat je wilt groeien

✔ Een marktconform salaris, maar dat spreekt voor zich

 

We kunnen deze vacature natuurlijk nog veel langer maken. We hebben je namelijk nog veel meer te vertellen over ons bedrijf. Maar veel liever gaan we met jou in gesprek om elkaar beter te leren kennen en om jouw mogelijkheden binnen ons bedrijf te bespreken.

Solliciteren? Dat kan via onderstaand formulier!

Solliciteren

Past deze functie bij jou? Solliciteer dan via onderstaand formulier. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!