Een bruisend dinercafé

Dat is Taverne Paulus

Taverne Paulus; dé plek voor een lekker diner en een gezellige borrel. Vanaf de tafel kijken gasten zo de open keuken in en zien ze hoe onze koks de heerlijkste gerechten bereiden; van een lichte maaltijdsalade tot een malse tournedos van onze houtskoolsgrill. Voor de wijnliefhebbers hebben we een ruime keuze aan open wijnen, maar ook de bierdrinkers zijn hier aan het juiste adres; zij kunnen een keuze maken uit onze 40+ bieren.

Bij Taverne Paulus werken we met een gezellig en hecht team, dat vol enthousiasme samen bouwt aan de leukste projecten. We houden ervan om nieuwe projecten uit te werken om ons zo te onderscheiden van de concurrentie. Zo toverden we afgelopen zomer onze achtertuin om tot de gezelligste van Hilvarenbeek: “ACHTEROM bij Paulus”. Waar we, als het weer het toelaat, de BBQ aansteken en gasten tussen de corona’s door genieten van de heerlijkste gerechten to-share. En in de winter zitten we trouwens ook niet stil, dan organiseren we bijvoorbeeld eens per maand een POP-UP in onze naastgelegen bar “de Suite”. Zo is er altijd wel een project waar we onze creativiteit in kwijt kunnen. Natuurlijk blijven we bij de Paulus ook lekker aan de slag met verbeteren en vernieuwen.

Openstaande vacatures

Staat jouw ideale functie er niet tussen? Dat betekent niet dat we je niet graag willen ontmoeten. Vul via onderstaand formulier jouw open sollicitatie in en dan nemen wij contact met je op! 

contact
Taverne Paulus
Gelderstraat 3
5081 AA Hilvarenbeek

T: 013-5055833
E: info@tavernepaulus.nl
W: www.tavernepaulus.nl

 

 

heb je een vraag?

Heb je een vraag over een vacature of wil je meer informatie? Laat dan hier je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!